30 oktober

Hej! 
En jobbig och behövlig träning, spinning i 55min och sedan match. Ja det tar påa kroppen . Haha 
Va i stan med Angelica idag, köpte; ett läppstift, en ögonskugga, puder och foundation. Sånt jag verkligen behöver just nu! 
Imorgon drar jag till Åtvid vid 12, träffat Cornelia en stund sen drar vi till Ljungsbro för "klassmys" med klassen. Ska kolla på ett avsnitt av PLL nu, hörs imorgon. Puss 


Bilder på det jag köpte idag och i lördags får ni imorgon! 

you better belive me

Hej! 
vaknade runt 9 halv 10.  åt frukost och kollade lite på Iron Man 3. Har även spelat lite sims, vid 2 ska jag upp till sporthallen med Ludvig och några.
ikväll är det Lucia övning.
igår så var jag i stan och spelade innebandy med östgötaslaget från 12-16. sedan hem och ladda om för lite mer innebandy. det gick bra, är väldigt trött i kroppen efter 2 matcher i helgen, 4h östgötaträning och 1h30min vanlig innebandy.. ja det tar på kroppen.
men iaf, ska snart äta lunch och fixa mig lite. eller byta kläder iaf ! hah 
bloggar sen! puss
saknar Turkiet :(

Anyway you go i follow

Hej !
Väldigt dålig uppdatering känner jag! Haha 
Igår var det lördag, Ellen och jag drog och kollade på killarnas match sen drog vi till Linköping vid 1 typ.  Vi kollade lite på stan och käkade lite, vid kvart över 6 kollade vi på bio, inte den bästa jag sett men ja. Var hemma vid 9 och spelade bil spel hos Ellen ;) kom hem vid 10 typ? Kollade på ett avsnitt av The Originals och ett avsnitt av The Vampire Diaries. Fick även en BJ glass av mamma ;) 
O i fredags var det match, värsta någonsin, de sämsta domarna i innebandyns historia ! Fyfan.. 
Aja, idag är det match igen, i Linköping . 
Men jag bloggar ikväll , puss Bra lördag !