En härlig sommarkväll

Hej.
Sorry för dålig uppdatering men det har varit ganska mycket nu när jag kommit hem, och det har varit så himla skönt och jag har bara njutit dom senaste dagarna.
Men iaf i söndags kom jag hem till Boxholm ca klockan 00.00  för första tåget var väldigt försenat så vi missade vårat andra tåg som såklart var det sista tåget så vi fick ta taxi som vi var tvugna och vänta på 1h typ. Så var skapligt irriterad och hade ju dessutom varit vaken sedan 02.45 den dagen eftersom jag började tidigt och kunde inte sova vid den tiden så väntade bara på att klockan skulle ringa. Men kom ju hem tillslut som tur var. 
Ja och igår så var vi i Linköping och shoppade lite, och bara tog det lugnt.Tränade lite .Lucas kom vid halv 9 och då åkte han, jag och ankan och tog ett dopp i timmerö.
Idag så vaknade vi av att Ludvig gapa och skrek att det var frukost... vi åt sen åkte Lucas och jobbade och jag, mamma och becca åkte och la oss i Timmerö och solade/badade lite, och där träffade vi Ellen och Johanna och pratade med dom och hängde med dom, vilket var roligt eftersom jag inte träffat någon på flera veckor. Vi badade, pratade och spelade volleyboll. Super mysigt.
På eftermiddagen åkte vi familjen till Gränna för att vara här en natt. Vi gick in till ''stan'' och handlade lite och gick sedan till en pizzeria och köpte mat, satte oss vid vattnet och åt. super mys. Ludvig och jag spelade lite UNO och sen gick mamma, pappa och jag och badade. 
Och nu sitter vi i husvagnen och ska snart hoppa i säng, 
Ha en bra kväll. Puss
 
Mysig dag i Gränna 
 

Kommentera här: